Voittava esiintyminen

voittava esiintyminen

Esiintymisvalmennus antaa loistavia työkaluja kaikkiin vuorovaikutustilanteisiin, on se sitten puhelimitse, suorassa kontaktissa tai esiintymistä yleisölle.

Jo pienillä oivalluksilla saat aikaan isoja muutoksia tuleviin esiintymis- ja myyntitilanteisiin sekä asiakaskohtaamisiin.

Yritykselle hyöty on suoraan myyntivoiman tehostaminen, liikevaihdon kasvu ja tyytyväisen asiakkaat.

Valmennusten välissä tehdään harjoitteita, jotka syventävät oppimaasi ja sen avulla tulet varmaksi esiintyjäksi ja nautit siitä.

Käytämme NLP-tekniikoita, kehon ja mielen yhteistyötä, mielikuvaharjoituksia, pedagogisia tekniikoita monipuolisen äänen käyttöön, rytmiin ja äänen anatomiaan.

 

Valmennuksen sisältö
1.päivä

Ensimmäisenä päivänä luodaan oma paras tunnetila ja ensivaikutelma esiintymiselle. Ensivaikutelmaan sisältyy muun muassa kontaktin luominen, mukaanotto ja kiinnostuksen herättäminen. Opit vaikuttamaan siihen, että kohtaaminen menee toivomallasi tavalla tilanteesta riippumatta. Harjoittelemme sanatonta ja sanallista viestintää omaa työtämme silmälläpitäen.

2.päivä

Toisena päivänä pääset harjoittelemaan vangitsevan esiintymisen luomista. Luontevaa ja persoonallista esiintymistä sekä äänenkäytönhallintaa eri tilanteissa. Muun muassa tunne, tarinankerronta, akustiikan vaikutus ja tilan koko.  Saat käyttöösi uusia vahvuuksia ja voimavaroja esiintymistilanteisiin sekä jännityksen- ja stressinhallintatekniikoita.

3.päivä

Kolmantena päivänä harjoittelemme tehokkaita valmistautumistekniikoita omaan tulevaan myynti-, asiakaskohtaamis-, tai esiintymistilanteeseen. Opimme mitä ovat omat maneerimme ja miten pääsemme niistä eroon. Teemme pieniä esiintymisharjoituksia toisillemme pienryhmissä.