Loisto-Johannat vuorovaikutus koulutus

Asiakkaat kertovat

 

“Oivalsin kuinka paljon omat tunteemme heijastuvat esiintymiseemme ja vaikuttavat siihen, kuinka muut meidät kokevat. Työni on pääosin vuorovaikutustilanteita, esiintymistä ja vapaamuotoisempia keskusteluita. Olen hyödyntänyt valmennuksen oppeja kaikissa näissä tilanteissa. Suosittelen Loisto-Johannia lämpimästi kaikille, jotka haluavat kehittyä esiintyjinä, tuntea itsensä paremmin ja kehittää vuorovaikutustaitojaan!” 

/ Maija Jokela /

toimitusjohtaja
Sweco PM

“Loisto-Johannien lyhyt esiintymisvalmennus oli ihanan piristävä energiaruiske, joka antoi rutkasti ideoita, varmuutta sekä konkreettisia työkaluja niin esiintymiseen kuin haastaviin vuorovaikutustilanteisiin. Valmentajat olivat sataprosenttisesti läsnä ja omalla olemuksellaan täydellisiä esimerkkejä siitä, mitä kouluttavat. Kiitos!”

/ Milla Huovila /

Marketing Communications Manager Communications
RBU Northern Europe Oy AGA Ab

“Esiintyminen on paljon muutakin kuin se mitä sanot. Oma mielentilani ja energiani on kaiken perusta. LoistoJohannat antoivat valmennuksessa monta hyvää vinkkiä siihen miten viritän itseni parhaimmilleni ennen esitystä tai palaverin puheenvuoroa.

/ Elina Lehtinen /

Communications Manager
Etteplan Oy

“Johannan valmennuksessa on huikean mukaansatempaava ote. Olen saanut valmennuksista konkreettista apua ja oivalluksia omaan työhöni. Valmennusten jälkeen on mielettömän energinen ja aikaansaava fiilis! Johanna on valmentajana ja kouluttajana 100% läsnäoleva, innostava, energisoiva ja osaa huomioida koulutukseen osallistuvat yksilöllisesti. Kiitos Johanna kaikista ihanista valmennushetkistä, joissa olen saanut olla mukana. “

/  Heidi hakkarainen  /

“Johannan kyky saada kehon liikkeitä ja hengitystä yhdistämällä ääneen ja olemukseen uusia ulottuvuuksia on huikeaa. Hän on yhtäaikaa salliva, iloinen ja pedagogisesti tarkka.  Johannan lempeässä ja herkässä ohjauksessa on turvallista olla. Johanna saa osallistujan loistamaan ja rohkeasti heittäytymään uudenlaisten vaikuttavien harjoitusten pariin.”

/  tyytyväinen asiakas maria  /

“Johanna on hersyvää energiaa, terävää älyä ja lempeää intuitiota täynnä oleva loistovalmentaja! Johannan seurassa on turvallinen heittäytyä ja olla oma itsensä. Valmentajana ihan omaa luokkaansa! Kiitos!”

/  tyytyväinen asiakas päivi  /