Loisto-Johannat
STRESSiVEX nettivujen mainoskuva 1.png

“Onko tässä maailman yksinkertaisin ja edullisin tapa helpottaa stressiä ja päästää irti jännityksistä?”

 

STRESSiVEX-verkkovalmennus
Avajaistarjous 57€ (norm. 97€)


STRESSiVEX - verkkovalmennus kestää kuusi viikkoa. Jokaisella viikolla on oma teemansa. Saat viikoilta mukaasi runsaasti harjoitteita, joista voit valita käyttöösi omaan tilanteeseesi sopivimmat.


STRESSiVEX monipuolinen materiaali on käytössäsi kokonaisen vuoden ajan.

Voit tehdä STRESSiVEX - verkkovalmennuksen omaan tahtiisi ja oman aikataulusi mukaan. Lisäksi voit valita harjoitteet, jotka sopivat juuri sinulle ja jatkaa niiden tekemistä vaikka koko vuoden ajan.
(Edellyttäen että alusta materiaalille on käytössämme )

Löydä sinulle sopiva merkityksellinen elämä.
Tule mukaan matkalle, jossa pääset hyppämään ulos haitallisista uskomuksista ja ajatuskehistä, jotka eivät tue hyvinvointiasi.

Huomaat kuinka helpoilla harjoituksilla saat päiviisi tarvittavaa mielen ja kehon rentoutta. Syke ja hengitys rauhoittuu ja ajatuksia on helpompi ohjailla haluamaansa suuntaan. Itsetuntemuksen kasvaessa saat ajatuksesi ja tunteesi palvelemaan omaa elämääsi.


STRESSiVEX verkkovalmennuksen teemat

Stressivex verkkovalmennus

STRESSiVEX INFOPAKETIT
Mitä stressi on? Miten se näyttäytyy ja mitkä ovat hälytysmerkkejä? Stressikäyrä ja palautumisen merkitys. Kognitiivinen Rhombus avaa mielen, kehon, tunteiden ja toiminnan merkityksen suhteessa stressiin.
KOHTI RENTOA ELÄMÄÄ PIENIN MUUTOKSIN
Minkälaista olisi juuri sinulle sopiva elämä? Mitä muuttaisit?

tunteet.jpg


TERVETULOA TUNTEET
Tunnetaitojen kehittymisen myötä tunteiden vastaanottaminen, nimeäminen ja käsittely helpottuu. Opit säätelemään ja lisäämään itsellesi haluttua tunnetta.

ARVOKKAAT ARVOT
Miten sinulla näkyy omien arvojen mukainen elämä? Valmennuksessa käymme läpi omat arvot ja tarkastelemme elämänpolkuamme arvojemme pohjalta. Arvot tulevat näkyviksi tekojen kautta ja sinä pääset keskittymään itsellesi merkityksellisiin tekoihin.

Kivellä.jpg
Stressivex


MOTIVAATION INNOITTAMANA
Vahvuuksia vahvistamalla löydät merkityksellisyyttä elämääsi. Akut tyhjentyvät ajoittain ja uutta energiaa voi löytää itselleen pienillä ja helpoilla harjoituksilla.

UNEN ÄÄRELLÄ
Mikä on suhteesi uneen? Kuinka saat illat rauhoitettua ja myös päässä pyörivät ajatukset taltutettua niin, että voit antaa itsellesi luvan nukkua hyvän ja levollisen yöunen? Voit muuttaa ajatuksiasi itsestäsi nukkujana.

verkkovalmennus stressivex.jpg
Stressivex ja uni

KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI
Mihin haluat keskittyä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ajatellen. Onko jotain mitä haluaisit tehdä vielä edistääksesi sitä? Pääset pohtimaan omaa tilannettasi eri näkökulmista ja pysähtymään itsesi äärelle.


Mitä kaikkea saat itsellesi 6 viikon aikana?
Valitse sinulle sopivimmat!

  • Tietoa stressistä ja sen vaikutuksista

  • Hengitys- ja mielikuvaharjoituksia

  • Meditaatioharjoituksia

  • Läsnäoloharjoituksia

  • Ratkaisukeskeisiä valmennusharjoituksia

  • NLP harjoituksia (ajattelun rakenteisiin vaikuttavia harjoituksia)

  • Valmennukset ja harjoitukset ovat sekä videoina että teksteinä

  • Kirjoitusharjoituksia

  • Yin jooga tunti, joka rentouttaa ja rauhoittaa

  • Yhteinen kurssilaisten lämminhenkinen facebook-ryhmä

Osta nyt STRESSiVEX verkkovalmennus tarjoushintaan 57€ (norm. 97€)


Stressinhallinta

Hengitys-, rentoutus- ja mielikuvaharjoitukset ovat auttaneet meitä molempia omassa elämässämme stressaavissa tilanteissa, valmentamisessa, äänen tuotossa ja esiintymisessä. Haluamme jakaa tietomme sinulle, jotta pääset nauttimaan elämästäsi ja jokaisesta päivästä sopivasti rentona, hyvällä tunteella ja ilolla.

Lämmöllä Johanna&Johanna ❤️❤️


Stressivex valmentajat

Me olemme Loisto-Johannat. Yhteensä 50 vuotta valmennus- ja koulutuskokemusta. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle valmennukseemme osallistujalle ajatuksia, joiden avulla voi löytää oman parhaan itsensä ja elää itsensä näköistä elämää. Askel kerrallaan kohti oman näköistä elämää!

Emme pelkää laittaa itseämme täysillä likoon ja uskallamme nauraa itsellemme. Meillä on kokemusta, asiantuntemusta ja opiskelua takanamme roppakaupalla. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja keränneet kokemuksia niistä teemoista ja harjoituksista, jotka ovat heitä eniten auttaneet. Nämä aiheet ja harjoitukset haluamme myös jakaa sinulle.

Valmennamme yrityksissä stressivex valmennuksia sekä esiintymis- ja karismavalmennuksia. Teemme myös vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja kehittäviä valmennuksia.

Olemme kiitollisia, että tutustut STRESSiVEX verkkovalmennukseen ja toivomme, että löydät näistä monille asiakkaillemme toimivista harjoituksista mielellesi ja kehollesi sopivasti rentouttavia harjoituksia sekä uusia oivalluksia.

Lämmöllä ja ilolla toivotamme sinut tervetulleeksi,
Johanna & Johanna