Loistava Luovuus -valmennus

webres-c--5.jpg

Luovuus on tapa ajatella. Se on kykyä nähdä asiat ainutlaatuisesti.

Luovuusvalmennuksessa opimme miten pitää mielen luovana, juuri oikeanlaisessa mielentilassa ja kuinka se vaikuttaa rohkeuteen tehdä päätöksiä ja valintoja. Luovuuden ja intuition käyttöä vahvistamalla tavoitteet kirkastuvat ja businessvaisto vahvistuu.

Yritykselle hyöty on arjen innovatiivisuuden edistäminen ja organisaation luovien prosessien kehittyminen.

Valmennusten välissä tehdään harjoitteita, jotka syventävät oppimaasi ja tuovat uusia näkökulmia oman luovuuden kehittämiseen.

Käytämme NLP-menetelmiä, kehon ja mielen yhteistyötä ja mielikuvaharjoituksia.

 

Valmennuksen sisältö
1.päivä

Ensimmäisenä päivänä haemme jokaiselle parhaan mahdollisen mielentilan luovuuteen. Teemme keskittymis- ja visualisointiharjoituksia sekä tutustumme luovan prosessin vaiheisiin. Teemme luovan kirjoituksen harjoituksen ja asetamme itsellemme tavoitteen omaan luovaan prosessiimme.

2.päivä

Toisena päivänä kokeilemme erilaisia "mielentyhjennys" tekniikoita. Teemme uskomusharjoituksia luovuudesta. Mitä mahdollisia itsekritiikkejä olemme asettaneet itsellemme. Haemme itsellemme voimavaroja, jotka auttavat meitä luovuudessa kuten: rohkeus, ennakkoluulottomuus itseä kohtaan ja kykyä sietää epävarmuutta.

3.päivä

Kolmantena päivänä tutustumme vuorovaikutustilanteisiin ja -rooleihin luovassa prosessissa. Opimme motivoimaan ja johtamaan helpommin/paremmin luovaa työyhteisöä. Teemme harjoituksen, jonka kautta opimme miten johdamme tunteita ja luovuutta itsessämme ja ryhmässä.