Lisää varmuutta esiintymistilainteisiin

VOITTAVA ESIINTYMINEN Huikea koulutus, jota ei kannata jättää väliin.

esiintymisvalmennus

Mitä se esiintyminen oikein on? Se on muun muassa niitä arjen tilanteita, joissa välitämme omaa tunnettamme ympärillä oleville ihmisille. Yhteinen tunne ja luottamuksen kokemus syntyy kun viemme oman tunteemme ja tavoitteemme taitavasti tilanteeseen.

Metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Kyllä ja kuinka opimme huutamaan niin, että saamme koko metsän vastaamaan haluamallamme tavalla. Esiintyminen on taitolaji. Asiat, joita siinä harjoitellaan, eivät ole vaikeita, mutta ne ovat erittäin vaikuttavia. Mikäli oma jännityksemme saa meidät käyttäytymään ei toivotulla tavalla ja pilaamaan vaikka myyntitilanteen tai asiakaskohtaamisen, on sille hyvä tehdä jotain. Joskun tuntuu, että viestimme ei mene halutulla tavalla eteenpäin tai oma jännityksemme näkyy ulospäin liian hyökkäävänä, ujona tai hermostuneena käytöksenä.  Joskus voi myös olla niin, että huumorimme ja tapamme puhua ei saa vastakaikua toiselta.

On mahtavaa, kun osaa ottaa ottaa huomioon muut niin, että meistä pidetään ja meitä halutaan nähdä uudestaan ja meiltä halutaan palvelua tai tilauksia. Ole niin kuin haluaisit parhaimmillasi olla. Anna itsestäsi loistava vaikutelma ja pikkuhiljaa, se mihin kiinnität huomiosi kasvaa.

Lue lisää valmennuksestamme täältä.